Et meget aktivt og
velfungerende
lokalsamfund

Først og fremmest er Skibbild-Nøvling et aktivt lokalsamfund, hvor der er et særligt fællesskab og interesse for at bidrage til oplevelsen af at bo i en attraktiv landsby.

Skibbild-Nøvling ligger landskabeligt smukt og afvekslende. Herningsholm å løber nordøst for landsbyerne og danner en dejlig ådal. Der er små vandløb og en del mindre skovbevoksede områder omkring landsbyerne. Tilsammen giver det rige muligheder for naturoplevelser og traveture. Se billeder fra området i billedgalleriet.

Der er fra 2019 belyst dobbeltrettet cykelsti direkte til Regionshospitalet Gødstrup – en tur på bare 2.5 km. Du kan ligeledes cykle trygt på cykelsti helt til Herning C. Der er gode busforbindelser til Herning (Fra 2019 timedrift mellem kl. 6.00 – 23.00 alle ugens dage!!) og Vildbjerg og fra perron ved Gødstrup er der planlagt direkte ruter til Århus.  Tilkørslen til motorvej til Holstebro, Silkeborg og Århus er under 2 km væk.

I Skibbild- Nøvling findes: skole, idrætscenter, et velfungerende forsamlingshus, børnehave, vuggestue, dagpleje, fitness og kirke. Der er en flot pyramideformet børneinstitution med naturlegeplads og bålhus og ikke mindst et væld af foreningsaktiviteter. Desuden er der en efterskole i byen samt en genbrugsbutik

Velkommen til området. Her er velkommen ikke alene et ord, men også en følelse. 

Spilunivserset i Skibbild / Nøvling

I kan GRATIS benytte jer af spiluniverset, som består af en ni hullers discgolfbane (disc’s findes og lånes gratis), masser af familiespil – vikingespil, pointspil m.m. og multibane. Kom og få en hyggelig dag sammen i området, som I kan slutte af med bål i bålhus, eller overnatning ved shelters med vand og toilet. Alt er gratis og kan bruge til firmaudflugter, polterabend m.m. Vi ses i området!

Læs mere om Spiluniverset

Mød en borger

Os, der bor i området, er super glade for at være her. Her er fællesskab, nærhed og tryghed ikke bare ord, men reelt oplevede værdier og handlinger. Vi har lavet et korps af forskellige borgere i området og vil meget gerne vise dig de mange værdier Skibbild-Nøvling besidder. Kom endelig forbi og få en rundvisning og en kop kaffe.

Mød en borger

Friskolen Asgaard

Asgaard er en lille friskole, hvor nærhed og tryghed er fundamentet for barnets udvikling såvel fagligt som menneskeligt. Asgaard er et sted med plads til at lege og lære og tid til at leve og være!

Friskolen Asgaard