Nye byggegrunde

Nye boliggrunde tilbydes nu i Skibbild-Nøvling. Bo i et børne- og familievenligt område kun 2½ km fra det kommende Regionshospital Gødstrup. En tur som kan foretages på beslyst cykelsti på bare 10 minutter!

Boligområdet Udgaardsvej ligger centralt i Skibbild-Nøvling 100 meter fra skolen, børnehave, vuggestue og idrætscenteret. I smukke landskabelige omgivelser lige ved en dejlig ådal.

Kender I ikke området, opfordres I til at bevæge jer rundt på hjemmesiden for at se mere. I er altid velkommen til at komme til Skibbild-Nøvling – og er I interesseret i en rundvisning eller har spørgsmål til området, kan borgerforeningen altid kontaktes.

Hjertelig velkommen i Skibbild-Nøvling. Lad børnene vokse og gro – i Skibbild-Nøvling de skal bo.

Her er velkommen ikke alene et ord, men også en reel følelse!

Nye byggegrunde fra 430.000 kr.

Ledige byggegrunde

Her får du super placering i naturen, tæt på Regionshospitalet Gødstrup og Herning. Derudover er priserne særdeles gunstige –  Fra 435.000 kr. for omkring 1000 m2.

Se ledige byggegrunde

Vi viser dig meget gerne området

For os, der bor i området, er det en glæde at få lov at vise jer hvilke muligheder byen rummer. Derfor skiftes vi i byen til at tilbyde rundvisning – ud fra jeres behov.

Book en aftale med en familie i byen

Lokalplan – Udgaardsvej

Er du interesseret i detaljer for de nye udstykninger, der nu er tilgængelige i Skibbild-Nøvling, så tag et tjek i lokalplanen for området.

Læs lokalplan for Udgaardsvej