Super fest – og TAK til alle 560 festglade for opbakningen

560 festglade mennesker var i aftes mødt op til halfest i Skibbild-Nøvling, hvor hovednavnet i år var Nikolaj og Piloterne. En oplagt Nikolaj gjorde hvad han skulle for at være med til at skabe en fantastisk stemning.

Gæsterne kunne starte aftenen med lækker mad fra Skibbild-Nøvling hallen og under spisningen og resten af aftenen spillede ligeledes Fenders som i den grad også var med til at skabe stemning.

Hele aftenen og natten var der godt gang i dansegulvet og temperaturen var på et tidspunkt så høj i hallen, at det føltes som en af de varmeste sommermåneder.

Arrangørerne vil gerne takke ALLE deltagere for opbakningen og ikke mindst takke alle frivillige der i den grad er årsag til, at det for 9. gang kan lade sig gøre at afholde et så stort arrangement. Hvis ikke hjælpen var leveret var der heller ikke nogen fest. Med den hygge og glæde der blev spredt på en enkelt aften er det sikkert, at mange gerne ser en fest igen til næste år. Mon ikke der kan findes et stort navn på musikscenen, der kunne lyste at besøge Skibbild-Nøvling i 2018. Håber vi ses til 10 års jubilæum.