Du godeste et sammenhold…

Da vi, min kone og jeg, samt vores første datter, flyttede fra København til byen i 2010, gik det hurtigt op for os at der i Skibbild-Nøvling var en landsby ud over det sædvanlige. Allerede før vi var flyttet ind, havde naboerne købt billetter til os til efterårsfesten. Jeg er oprindeligt fra Silkeborg og min kone er fra Ringsted. Begge var vi lidt spændte på at flytte til nye omgivelser, men hurtigt blev vi en del af byens billede…

Ikke længe gik der før datter blev til storesøster, og som en lille uerfaren kernefamilie, sætter vi utrolig stor pris på den åbenhed og tryghed der danner rammerne for vores landsby. Når børnene keder sig, går de ud på vejen og leger med de andre… Der er altid børn i nærheden. Børnene passer på hinanden og hjælper hinanden. Præcis som resten af byen gør…
Vi sætter pris på det nære. Gå afstand (selv for de små) til børnehave og skole gør hverdagen lettere. Jeg cyklede selv til skole da jeg var dreng, og det er dejligt at se sin datter cykle glad af sted om morgenen.

Børnene passer på hinanden og hjælper hinanden. Præcis som resten af byen gør… Vi sætter pris på det nære.

Vi sætter pris på god sovs. Torsdagsspisningen, der desværre bliver afbrudt af sommerferien og juleferien. Torsdag efter torsdag samles mellem 100-200 af byens godtfolk til hverdagsmad og hygger. Ingen opvask, børnene leger. Perfekt!

Vi sætter pris på energi. Foreningslivet i byen er utroligt stærkt, og vi er rodet ud i en masse bestyrelsesarbejde. Det er egentligt ikke noget vi havde beskæftiget os med tidligere, men det er faktisk svært at stoppe når man kan se de ting man kan udrette og den kæmpe opbakning der er til forskellige tiltag.

Skibbild-Nøvling er langt fra meget, men tæt på det bedste.

Vi ses i området. De bedste hilser fra

Frederik, Anne, Bella og Fenja

Kontakt familien for en rundvisning i området eller for spørgsmål. Mail til Frederik og Anne HER