Her bliver man taget godt imod…

Når man flytter til Skibbild Nøvling bliver man rigtig godt budt velkommen og bliver godt informeret om fritidsaktiviteter og faciliteterne i byen…. Tager man til nogle af alle disse fine tilbud, lærer man hurtigt en masse mennesker at kende

Vi ledte efter et hus et sted i Jylland – søgte bredt og faldt tilfældigt over området, hvor vi kunne se der var billige huse og masser af aktiviteter for både børn og voksne. Vi måtte undersøge det og tog ud og så på et par huse, der ikke rigtig var noget for os. Vi var faldet i snak med en i området der havde fået vores nummer  og lige pludselig blev vi ringet op: “Han sad da lige til den årlige julestue, hvor en familie ville til at bygge nyt i byen. Han mente da lige vi skulle se det hus inden det rigtigt kom til salg.” Dagen efter kørte vi til Skibbild-Nøvling, så på hus og sagde ja tak!

Vi bor trygt i et lille lokalt samfund, hvor vi alligevel befinder os ret centralt

Vores familie består af far Bo, som enten render rundt ude i haven og graver huller eller bygger om indendørs, hvis da ikke han er på arbejde. Derudover er han med i Spejdernes grupperåd.

Mor Rikke træner de mindre børn i fodbold og hun er i bestyrelsen for fodbold. Hun benytter sig af og til af byens løberuter og fitness center. Lærke og Laura går på Friskolen Asgaard og i fritiden går de til fodbold, spejder, gymnastik og svømning. Vores største pige Amalie er flyttet til Herning, hvor hun går på Herning Gymnasium.

Og så er der Katten Hampus….. ja han boede i huset i forvejen, men den beholdte vi efter aftale med sælgerne.

Vi bor trygt i et lille lokalt samfund, hvor vi alligevel befinder os ret centralt, da der kun er  15 minutter kørsel til Herning, 7 minutter til Vildbjerg. Når man flytter til Skibbild Nøvling bliver man rigtig godt budt velkommen og bliver godt informeret om fritidsaktiviteter og faciliteterne i byen…. Tager man til nogle af alle disse fine tilbud, lærer man hurtigt en masse mennesker at kende.

Der er mange entusiastiske mennesker her i Skibbild Nøvling, som holder vind i sejlene – det ikke er kedeligt at bo i Skibbild Nøvling!

Vi ses! Hilsen Bo, Rikke, Lærke og Laura.

Kontakt familien for en rundvisning i området eller for spørgsmål. Mail  til Bo og Rikke HER. Telefon: 2243 4919