Friskolen Asgård

Asgaard er en lille friskole, hvor nærhed og tryghed er fundamentet for barnets udvikling såvel fagligt som menneskeligt. Skolen giver hvert enkelt barn samt forældre og medarbejdere en oplevelse af at være en betydningsfuld del at et stærkt fællesskab. Vi vægter, at alle børn føler sig set og anerkendt, som dem de er, og at alle voksne på skolen har et stort kendskab og en ægte interesse for det enkelte barn.

Læs mere om Friskolen Asgård

Nøvlingskov efterskole

Nøvlingskov er en efterskole, hvor fællesskabet er i centrum. Vi er gode til at have øje for hinanden og tage hensyn til hver enkelt elev. Respekt for forskelligheden både blandt elever og ansatte er vigtig for os, og vi forventer, at alle bidrager aktivt og positivt med at skabe et helt unikt fællesskab.

Læs mere om efterskolen

Forsamlingshuset

Danner rammen om DIN fest. Lille sal, stor sal eller begge dele med plads til 150 gæster, renoveret køkken og toiletter.

Læs mere om Skibbild / Nøvling forsamlingshus

Nøvling kirke

Din lokale kirke i Skibbild-Nøvling

Læs mere om Nøvling kirke

Erhverv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices odio.

Læs mere om Erhverv

Hvepsereden/Midgaarden

Afdeling Midgaarden er beliggende i Skibbild-Nøvling og består af en vuggestue og en børnehaveafdeling

Læs mere om Hvepsereden/Midgaarden

SNI Cafeteria

Mad med smag og mulighed for at holde din fest og arrangement i mindre eller større lokaler, mulighed for at leje hallen sammen med arrangement.

Læs mere om SNI Cafeteria

Council Center

Bofællesskab: Council Center er et kristent bofællesskab, hvor “fællesskab” er nøgleordet. Vi kan tilbyde gode rammer og skøn natur. Vi har 12 lejligheder og 1 værelser til udlejning. Har du lyst til at blive en del af fællesskabet, er du velkommen til at komme og besøge os og få en uforpligtende snak og en rundvisning.

Læs mere om Council Center

Idrætscenteret

Dette er det naturlige samlingspunkt i området. Både hvad angår aktiviteter som foredrag, sport og musik, men også til fællesspisninger, hvor der hver torsdag kommer over 100 til fælles hygge. Ved idrætscenteret ligger også et fitness center.

Læs mere om Idrætscenteret