10 års brag af en Jubilæumsfest i Skibbild-Nøvling

Festudvalget glæder sig til at give Jer en kæmpe jubilæumsgave med hele tre super fede bands som pakkes ud d.27.10.2018. Der er ene kendte Ray Dee Ohh og Tøsedrengehits på plakaten. Der er gensynsoplevelse med Sussi og Leo der var det første band for 10 år siden og endelig bindes hele aftenen sammen med Det Vildeste Band, med forsangeren fra “Le Freak”! Live musik hele 8 timer fra kl. 18-02, kvalitetsbuffet, musik med hele tre bands, dans og hygge!

Vi glæder os til at feste sammen med Jer

 

Anne Dorte og Maria Bramsen fra Ray Dee Ohh og Tøsedrengene

Leverer de største hits de har lavet gennem tiden, som ”Jeg Vil La Lyset Brænde”, ”Elskes Af Dig”, ”Mandags-Stævnemøde”, ”Efterår”, ”Indianer”, ”Sig Du Ka’ Li’ Mig” og ”Så Gik Der Tid Med Det” og mange mange flere. Anne Dorte og Maria lover et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde. Glæd Jer!

Anne Dorte og Maria Bramsen fra Ray Dee Ohh og Tøsedrengene
Sussi og Leo - som var første band i Skibbild-Nøvling - giver en 10 års jubilæumskoncert.

Sussi og Leo – som var første band i Skibbild-Nøvling – giver en 10 års Jubilæumskoncert.

Kom og hør og ikke mindst oplev et festligt gensyn med bandet fra den aller første fest! Mangt og meget er de blevet kaldt, – men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke. Mød Sussi og Leo og se og hør dem rykke som for 10 år siden, hvor de var det første band der spillede til stor fest i Skibbild-Nøvling.

Det vildeste band – er for vild!

Bandet binder aftenen sammen med kendte numre og super fed musik! De fleste kender DITTE MARIE fra hendes tid som den karismatiske og altid smilende frontfigur i orkesteret ”Le Freak”. Den energiske sangerinde fik etableret ”Le Freak” som et af Danmarks førende partyorkester. I dag har DITTE MARIE det rutinerede orkester Det Vildeste Band bag sig! Denne sprængfarlige cocktail, der oser af god energi og spilleglæde, trækker det ene hit efter det andet op af hatten. Altid med stort musikalsk overskud og højt humør.  Repertoiret spreder sig over alt lige fra rock ’n roll til pop, krydret med de største hits fra de sidste 5 årtier og det vildeste band sikrer at det bliver den vildeste fest i de sidste 10 års festhistorie.

Billetsalg i Skibbild-Nøvling torsdag d. 3.5. kl. 17-21 i Skibbild-Nøvling hallen. Pris pr. person kun 450 kr. for kvalitetsbuffet, musik med hele tre bands, dans og hygge! Kom med til 10. udgave af efterårsfesten. En kæmpe brag af en  Jubilæumsfest med god mad, masser af musik, dans og rigelige mængder højt humør!

Der er kun 550 billetter så kom når billetterne sælges  billetsalg d. 3.5. kl. 17-21 i Skibbild-Nøvling. 

Hele byen glæder sig til at byde Jer velkomne til et brag af en 10 års Jubilæumsfest!